Sortsex pornhub

Menuen

Sortsex pornhub

I seng med svigermor danske piger sex

i seng med svigermor danske piger sex

Maren var den første der bukkede sig ned og begyndte at slikke min pik, mens jeg tungekyssede med tove og begyndte at knappe hendes skjorte op, for nu ville jeg ser hendes store patter. Her trak hun mig tæt ind til sig og mens hun kyssede mig, fandt hendes fingre ned til min mega bule. Ja min kære dreng, de næste 3 mdr er du min og nogle gange toves elsker, og hvis du ikke vil have ballade kommer du når jeg ringer ellers får pia båndet. Så tog hun den i munden og begyndte at sutte som hun havde gjort den sommereftermiddag på badeværelset. Du virker meget optaget, hvad svigermor tænker og føler i håbet om at få bekræftet og udlevet dine seksuelle lyster. Først i december skulle vi på weekend hos svigerforældrene. En lørdag aften hvor hun havde inviteret på mad, var hendes veninde tove der også, en stor men flot kvinde på. Men det er en god ide at tænke sig rigtigt godt.

Nej hvor var det skønt. Jeg var tæt på at skulle sprænge, men forsøgte at holde mig, men til sidst kom jem med tykke sprøjt, noget kom i munden på tove resten i ansigten. De lagde sig ned i en 69er og begyndte at slikke hinanden, og jeg kunne ikke gøre, ud over at min pik blev større og stivere end nogensinde før. Ved en anledning førte hun også min hånd op til sit venstre bryst. Svigerfars chef havde haft hende til bords og han havde haft gang i mere end kniv og gaffel. Hun stoppede op og mine hænder fandt vej op under hendes kjole, der var gledet lidt op, op over hendes bløde inderlår og op til fissen. Enden af det blev, at han havde fået lov til at kneppe hende ude på toilettet. Vi kom hjem og fik svigerfar ind i seng, uden at vække resten af huset. Ved et knald med svigermor, og så glemmer I alt om det?

Jeg skulle komme ind for at hjælpe til med at få svigerfar ud til bilen. Hun lå lidt oven på mig, mens vi fik vejret igen. Så kom maren ind og så begyndte de at tungekysset hinanden og taget hinandens tøj af, det var vist ikke første gang, de gjorde det. Men du virker ikke synderligt optaget af, hvilken situation og fremtid du er i gang med at skabe. Det var utroligt ophidsende. Maren mente at det måtte da været svært sådan at undvære sin kæreste i så lang tid, men jeg sagde det gik jo nok, nu var der jo kun 4 mdr tilbage. Vi kan jo ikke have du lege med dig selv, mens maren og jeg klæde hinanden af, vel. Jeg trak kjolen op over hendes hoved og der stod hun i en fræk BH små panties og selvsiddende sorte strømper. Maren og tove kom ind med kaffe og æbelkage, men da tove skulle sætte skålen ned tabte hun den ned over mig, så jeg var smurt ind i æbelkage og flødeskum, svigermor sagde hurtigt at hvis jeg smed tøjet ville hun smide det i vaskemaskine. 12 modige piger fortæller om deres mærkeligste oplevelse i sengen og der er virkelig nogle skøre ting, der er gjort i sengen imellem.

Maren vidste hvad hun gjorde med min pik, men pludslig stoppede hun og sagde tove tag over her, jeg går ind og gør klar til vores fange i soveværelse. Hun tager også af og til min hånd, og hun flytter sig ikke, hvis jeg forsøger at sidde nærmere hende i sofaen. Hun drejede hovedet og smilede frækt til mig: Ja, der er en, der er kommet dig i forkøbet. Da hun havde redet mig et stykke tid, og tove åbentbart havde sat videomaskine op på et stativ, flyttede maren sig frem min pik og op på min ansigt med hendes fisse, så jeg kunne slikke hende. Lørdag aften skulle de til Julefrokost hos svigerfars firma og jeg havde lovet at hente dem, selv om det nok blev sent.

.

Danish cam girl sex massage nordjylland

Navnene er fiktive, men redaktionen er bekendt med pigernes identitet. LÆS OGSÅ: 10 komfortable ting, kvinder ønsker i sengen. Eller forestiller du dig en affære, som I begge kan køre ved siden af jeres partnere, som så vil sidde uvidende ved siden af jer til familiesammenkomsterne? Jo, svigerfar var godt nok plørefuld, men med fælles hjælp lykkedes det da at få ham ind på forsædet. Vi kyssede lidt mens vores hænder var over alt. Hun brummede veltilfreds og jeg begyndte forsigtigt at kneppe hende og da hun smækkede hendes dejlige ben rundt om min ryg, satte jeg tempoet. Der er ikke sket noget, som ikke tåler dagens lys, bortset fra at hun får lange knus, når vi mødes. Eller tænker du, at det stikker det dybere, så I skal skilles fra kone og svigerfar og finde sammen som et nyt par?

Kvinde sex med hund ekstrabladet

I Seng Med Svigermor Danske Piger Sex

Sex chat gratis gina lisa sex free

Da klokken var 02 ringede svigermor og spurgt om jeg ville komme for at hente dem. Tove rejste sig og sagde at hun heller måtte gøre sig klar til at hendes mand hentede hende om en halv time med et smil. Jeg kunne mærke at der var ved at ske noget i mine bokseshort, for tove havde flere gange langt sin hånd på mit skød, pludslig sagde hun, hvad maren skulle vi ikke udnytte at vi sidder her med en næsten nøgen ung mand med. Hun er min svigerfars anden kone og ikke min kones mor. Han legede kvælerslange og legede, at han kvalte mig og bed mig, og så skulle jeg lade, som om jeg døde, når han gik til angreb. Det er jo helt individuelt, hvad man synes, er rart i sengen, og derfor er der også mange forskellige bud på, hvad man kan gøre i sengen. Paf blev jeg da svigermor sagde at hvad hendes datter ikke vidste havde hun ikke ondt. Det var nu ikke ret godt så hvis du har lyst, er jeg tændt på at blive kneppet godt igennem. Det var midt om natten og der var jo en vis fare for, at min kæreste skulle vågne. De to gamle damer fik hurtigt pillet mit sidste tøj af mig, så jeg sad nøgen med min pik strittende ud i luften.

Maren forlangte at jeg skulle i den anden håndjern igen, så jeg ikke rendte nogen vej. Men sagde at hun håbede da at min svigermor igen invitere på sådan en pølseret. Jeg ved heller ikke, om A føler det samme for mig som jeg for hende, og det er mig magtpåliggende at få det at vide. De var stadig smurt ind i sæd fra tidligere på aftenen og da jeg lod en finger glide op mellem dem, løb der en strøm af sæd. Hun kom over til mig og pludslig havde jeg håndjern på og var lænket til sengen. Jeg kunne mærke, at det også tændte svigermor, der lå meget uroligt og trak vejret meget hurtigt.

Er denne liderlighed er stærk nok til at få dig/hende/svigerfar/stedmor igennem de potentielle familiekriser, der venter forude for jer begge? Vi blev ved sådan tit de næste 3 mdr og også et par gange, mens pia var hjemme, men hun rejste afsted igen, da hun vist heller ikke havde været tro og havde fundet en fyr i udlandet hvor hun nu arbejderv fast, og selv. Vi fik en del vin og blev lidt fulde, og vi fortalte en del frække historie, som vi hver for sig havde fået på sms. Jeg løftede hovedet og lod mig glide op over hende så min pik gled op i hendes våde fisse. Whauu hvor så hun vildt fræk. Maren satte sig op på min pik og begyndte at ride mig. Min daværende kæreste pia var for sit firma afsted i udlandet i 7 mdr, og det kan være hårdt at undvære sin kæreste i som langt tid, men det gik da godt de første 3 mdr, måske også fordi jeg ikke rigtigt havde været ude. Kære Signe, min svigermor A og jeg er jævnaldrende (60). Mens steg tove op på min pik og begyndte at ride løs.

Jeg lå stadig i håndjern, så svigermor bestemte farten. Det der nu skete, er jeg ikke sikker på var en tilfældighed, men skønt var det ihverfald. Hvordan skal dette her ende lykkeligt? Skal jeg få klarhed, eller lade det være, som det er? Hun red mig i et langsomt tempo, mens hun sad og holdt øje med, hvordan jeg blev mere og mere tændt. Tove grinte og sagde at så havde pia da noget at glæde sig til, få den ville jo være stor og fyldt når hun kom hjem.

Hun smilede glad op til mig og sagde: Uhmm, den er mere lækker end jeg husker den fra sidst. Svigermor måtte så kravle om bagsædet fra førersiden. Nå da vi var færdige med at spise, satte jeg mig over i sofaen, mens tove og maren tog ud fra bordet. Det tændte mig meget, at svigermor havde fået fremmed pik og jeg begyndte at slikke, både spermen og de friske safter der kom, i mig. Hun kom om på plads og mens vi kørte hjem, sad hun og holdt om mig rundt om sædet, mens hun lo stille. Det kan kun du afgøre.

Hun hed Maren er en flot kvinde på. Min pik kom op og stå igen og maren begyndte at ride mig igen, og lidt efter tog hun mine håndjern af og bad mig give hende en god baghyler og hvad svigermor siger, gør man jo, så jeg stak min pik op i røven. Vi gik i seng og til morgenmaden næste morgen, sad svigermor med et ubestemmeligt smil men hun lod morgenkåben glide op, så jeg og måske kun jeg kunne få et glimt af de flotte nøgne bryster, som jeg havde kælet med om natten. Da hun var kommet lidt til hægterne igen, var det min tur til at ligge på ryggen, mens hun satte sig over min pik. Maren fulgte med tove ud af soveværelse og lod mig ligge alene. Det var totalt ophidsende at se på, og min pik begyndte at rejse sig. Det var så mærkeligt, men vi gjorde det alligevel færdigt. Hun satte tempoet op og lige da jeg skød min sperm langt op i hende, kunne jeg mærke, at kun kom igen og hvordan hun endnu engang malkede mig helt tom.

Hotel med jacuzzi på værelset escort frankfurt

Maren satte sig over til stundenhotel zwickau ulm stundenhotel mig og begyndte at kysse mig og fra det øjeblik glemte jeg at det var min svigermor, jeg sad og tungekysset med. Hun satte sig på sofaen, åbnede mine bukser og trak dem ned, så min stive pik sprang frem. Den fniste de to ældre damer sig meget over. Den var våd men vist ikke kun af de safter, jeg havde sat gang. Min kæreste sov og jeg mente ikke, at der var nogen grund til at vække hende så jeg klædte mig på og kørte afsted. Så nu sad jeg der småfuld og næsten nøgen med min svigermor og hendes veninde, og drak kaffe og cognac. Kh Svigersøn, kære Svigersøn, det der er jo altså noget rod, du har gang i der. Vi endte med at være kærester i 14 dage. Vi kyssede lidt men blev enige om, at det vist var bedst at stoppe for denne gang.