Sortsex pornhub

Menuen

Sortsex pornhub

Brystkirtler linse mindre bryster

brystkirtler linse mindre bryster

Operationen gik godt, og Linse Kessler er meget lykkelig for, at hun fik foretaget indgrebet. I bogen Linse jeg gør hvad jeg vil fra 2014 fortalte hun, at hun drømte om at få gjort sine bryster mindre, og det ønske har hun siden holdt fast. Hun har skandinaviens største bryster, men nu skal det være slut med at få lavet dem større og større. Så kommer de til at virke bløde og lækre i stedet for meget faste og ballon-agtige har hun tidligere sagt til. På sin fødselsdag. Premier League, sweetest Day, alabama Vs Tennessee, real Madrid. Svært at finde kirurg Ønsket om at få lavet sine bryster mindre er ikke et nyopstået ønske hos den 50-årige reality-stjerne. Vinderen af konkurrencen får en tur til klinikken inklusiv fly, hotel og konsultation.

Inden 2010, hvor Linse fik sine nuværende implantater, havde hun 1600 ml dråbeformede implantater i hvert bryst, og det er altså den størrelse, hun gerne vil tilbage til. Men efter flere år med en enorm barm er det tilsyneladende blevet for meget af det gode for Linse Kessler. Men nu bliver det og faktisk det sted, jeg helst vil opereres hos Luxuskirurge i Litauen. Operationen er blevet gennemført for cirka fire uger siden, men reality-stjernen fra Bryggen har endnu ikke fortalt om indgrebet. LÆS OGSÅ: Linse Kessler tæver Christopher. Skulle der komme en sæson 7 af Familien fra Bryggen i 2015, skal I nok få lov til at være med, når jeg siger farvel til mine kæmpeballoner, lover Linse i sin bog. I Familien fra Bryggen har man tidligere set, at Linse Kessler overvejede at få lavet endnu større bryster, hvilket hendes familie ikke syntes var en særlig god idé. Og nu har Linse da også erkendt, at det ikke er nødvendigt med større bryster. På Facebook skriver hun dog, at hun har gennemgået en operation, og hun lægger ikke skjul på sin begejstring.

'Familien fra Bryggen'-stjernen har fået mindre bryster, og det har nogle fordele. Den 50-årige reality-stjerne har nu gennemgået en risikofyldt brystreducerende operation. Mine bryster er mere brede i det, altså de buler ikke vildt meget ud men er brede, jeg tror måske bare jeg ønsker mig bryster der buler lidt mere. Washington State Football, selma Blair, nC State football. Jeg ville aldrig gøre noget som ville ku gøre ham ondt. I stedet reklamerer hun for en konkurrence, som hun har lavet i samarbejde med klinikken Luxsuskirurgi i Litauen, hvor hun har fået foretaget indgrebet. »Så får de lidt mere bevægelighed, så jeg kan få de hængebryster, jeg godt kunne tænkte mig. Efter de mange lægebesøg er der dog nu endelig lys for enden af bryst-tunellen. 'Hemmelig' operation, hvilken operation, Linse Kessler har fået foretaget, løfter hun dog ikke sløret for i sit Facebook-opslag. Konkurrencespørgsmålet er nemt at svare.

Gang på gang har Linse Kessler lagt sig under kniven for at få de store bryster gjort endnu større. Men nu er det nok. I Familien fra Bryggen afslører hun, at hun har fået opereret sine bryster mindre. Med 2000 ml silikone i hvert bryst har Linse Kessler været indehaver af Skandinaviens største bryster. Jeg er meget glad, fordi jeg for en måned siden fik lavet mine bryster. Jeg havde 2000 milliliter i hvert bryst. Nu har jeg kun 1600. Jeg er ikke blevet kedelig.

..

Så 4 min inden operationen sagde jeg at jeg gerne ville have lagt 600 ml ind i stedet for 400, og det fik jeg så og nøj hvor er jeg glad for jeg gjorde mig selv tilfreds der. Hun mener selv, at hun vil komme sin alder lidt i møde ved at få taget noget af luften ud sine bryster. Marts gav hun nemlig sine fans et hint om, at hun var blevet opereret. Michigan football, ohio State, la Liga, rockets vs Lakers. Jaah ik oss jeg ville bare ikke ha lagt 1200 ind og så fortryde at de blev for små.

Det viser hun i videoen herunder, hvor du også kan høre, hvordan hun har det. LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Tag en tur på Linse. Altså de alle fik overtalt mig til at få lagt 400 ind i stedet for 600 så jeg afbestilte de 600 ml og bestilte 400 i stedet 4 min. Klinikken i Litauen har også lavet Geggos bryster og et ansigtsløft på Linse, så hun er meget tryg ved at overlade sine bryster i deres hænder. Hehe altså alle mine veninder og min mor og bekendte og alle alle alle mente jo at det var viiiildt voldsomt at jeg ville ha lagt 600 ind i mine bryster de synes jeg var syg og at jeg måtte tænke mig om osv osv! Stort galleri: Linses vilde forvandling, lÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg fået mindre bryster. På Facebook postede hun den dag et opslag, hvor hun blandt andet skrev: »Jeg sidder lidt stille i disse dage (er ved at skrige fordi jeg ikke kan fortælle jer hvorfor, men I må se det i sidste afsnit af Familien fra bryggen. Michelle91: Jaah så ved du hvorn jeg har det du oss smuk, hihi alle fyrene ville savle hvis de så dig med stooore bryster hehe selvfølgelig er der nogen der er til små bryster osv men du ved hva jeg mener hiihi og jah det.

Følg med på vores, facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser. Faktisk er hun nået til den konklusion, at brysterne skal laves mindre, afslører hun i bogen Linse -Jeg gør, hvad jeg vil. Det var dog ikke helt let for Linse Kessler at finde en kirurg, som ville røre de enorme bryster. Gang på gang har Linse Kessler lagt sig under kniven for at få de store bryster gjort endnu større. Foto: Politikens Forlag, jeg har gennem det sidste halve år forhørt mig hos omkring 15 læger og kirurger, men ingen turde binde an med at lave dem mindre, skriver Linse i sin bog. I stedet for 2000 milliliter i hvert bryst har hun nu kun 1600 i hvert. Med 2000 ml silikone i hvert bryst har Linse Kessler været indehaver af Skandinaviens største bryster.

Jeg ville bare ha fortrudt det SÅH meget hvis jeg havde lyttet til alle andre. Inden operationen havde jeg slet slet ikke kriller i maven over min nye operation fordi nu var det jo ikke MIT eget Ønske der blev opfyldt nu var det alle andres ønske om at mine bryster ikke blev alt for store som blev opfyldt. Hvor meget mindre, de enorme bryster er blevet gjort, er dog endnu ikke kommet frem. LÆS OGSÅ: Linse erkender: Brysterne er et problem. I aftenens afsnit af Familien fra Bryggen kunne man opleve, hvordan Linse Kessler fik opereret sine bryster mindre. På grund af størrelsen er risikoen for infektion nemlig større end normalt, og tidligere har reality-stjernen fortalt, at hun havde svært ved at finde en kirurg i Danmark og derfor undersøgte sine muligheder i udlandet. Et indgreb, der nu gør, at hun for alvor kan ryste sine bryster. Det bliver afsløret i denne sæson af Familien fra Bryggen. Dem fik hun lavet i 2010, og siden har hun leget med tanken om at få lavet dem om til 2500 ml, men nu har hun altså besluttet sig for at gå ned til 1600 ml i stedet, og seerne får selvfølgelig lov til. Efter offentliggørelsen af traileren for næste uges afsnit af Familien fra Bryggen er indgrebet dog ikke længere en hemmelighed.

I 'Familien fra Bryggen' afslører hun, at hun har fået opereret sine bryster mindre. I trailerne for næste uges afsnit bliver seerne hevet med på en klinik, hvor Linse Kessler får opereret sine bryster mindre. Men tror altså bare ikke at 1600 ml ville se SÅH kæmpe ud på mig altså jeg har ikke, high profil. LÆS OGSÅ: Linse frygtede døden før ny operation. Brystoperation kommer med i Familien fra Bryggen. Følg med på vores, facebookside og vores, instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser. LÆS OGSÅ: Derfor blev Linse Kessler enlig mor. Det lyder Gæt hvad Linse har fået lavet i Litauen.

Nu er hendes ønske tilsyneladende endelig blevet opfyldt. Afsnittet om Linse Kesslers operation bliver vist torsdag klokken 20 på TV3. Litaensk klinik sagde ja, hun mener, at lægerne er nervøse for, at det ikke skal blive pænt, og at pressen så vil finde ud af det. Hun har tidligere udtalt, at hun syntes, at hendes bryster var blevet for kunstige, og at hun hellere ville have nogle mere naturlige bryster med kun 1600 ml silikone i hver. Hehe så måske ville jeg vælge 1600 ml lav profil eller 1200 high men jeg skal selvfølgelig lige undersøge det hele når jeg når der til men tusind tak for alle svarende det er rart at høre hvorn andre har det. Men nu er det nok. Selvom Linse Kessler endnu ikke har fortalt om operationen, har spekulationerne om en brystreducerende operation floreret længe. »Jeg er så overdrevet glad og lettet, og det har været svært at holde bøtte skriver hun på Facebook. På nuværende tidspunkt har Linse implantater på 2000 ml i hvert bryst.

Virkelige bryster hvordan man bliver millionær

Brystkirtler Linse Mindre Bryster

Musemåtte med bryster massage store bryster